Shaanxi Gold-Stone Electronics Co, Ltd
Categoria de producte

Magnetics Pols Cores MPP Cores 55869-A2

Magnetics Pols Cores MPP Cores 55869-A2

Els nuclis MPP amb nuclis MPP de bona qualitat es poden classificar segons la grandària, la permeabilitat i l'estabilitat de la temperatura. En general, heu de triar la mida física i econòmica màxima del nucli. A causa de la gran àrea de secció transversal i la petita densitat de flux magnètic, el valor Q de ...


Magnetics Pols Cores MPP Cores 55869-A2

Els nuclis MPP es poden classificar segons la mida, la permeabilitat i l'estabilitat de la temperatura. En general, heu de triar la mida física i econòmica màxima del nucli. A causa de la gran àrea de la secció transversal i la petita densitat de flux magnètic, el valor Q del gran nucli magnètic és relativament alt, la pèrdua central és reduïda i la pèrdua de coure de la superfície de la finestra es redueix.

El diàmetre exterior del nucli magnètic és de 0,14 a 5,218 in. La Taula 1 proporciona una selecció de dades físiques per a la mida del nucli i les dimensions aproximades de la bobina.
El diàmetre exterior del nucli magnètic és de 0,14 a 5,218 in
El rang de permeabilitat és de 14 a 550
La pèrdua del nucli magnètic és petita, i el nucli magnètic amb baixa permeabilitat és més adequat per a la banda d'alta freqüència


Més de 25 anys d'experiència en R + D
Shaanxi Gold-Stone Electronics ha estat un fabricant professional especialitzat en el disseny i la producció de components electrònics d'alta qualitat des de 1991. Els nostres principals productes són diversos tipus de transformadors, inductors, nuclis de ferrita, chokes en mode comú, bobines d'aire i altres productes relacionats. Aquests components són àmpliament utilitzats en càmeres digitals, targetes VGA d'ordinador, mòdems ADSL / VDSL, perifèrics informàtics, electrònica automotriu, equips de telecomunicacions, equip de prova, equips GPS, aparells mèdics i telèfon mòbil.

Amb capacitat per fer 200 milions d'unitats mensuals
Som propietaris de tres fàbriques a la Xina continental i prop de 600 treballadors qualificats. Per garantir la màxima qualitat tot el temps, operem estrictament segons els estàndards ISO 9001. Mitjançant la utilització de màquines avançades, obtenim 200 milions d'unitats mensuals.

Hot Tags: Magnetics Pols Cores MPP Cores 55869-A2, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, productes d'alta qualitat
Productes relacionats
I want to leave a message
Contacti amb nosaltres
Adreça: NO.21 Dongyi Road. Xian Shaanxi PRChina.
Telèfon: +86-29-85401274
 Enviar per fax:86-29-85401274
 Correu electrònic:sales@gsmagnetics.com
Shaanxi Gold-Stone Electronics Co, Ltd
Share: