Shaanxi Gold-Stone Electronics Co, Ltd
Categories
Casa > Notícies > Contingut

Com construir l'equip d'empresa

Com construir l'equip d'empresa?

Pensem que l'establiment de l'equip i bones o dolentes, no és l'habilitat de la persona depèn de la mida, vol confiar en poder de tots i totes les persones en l'esperit de solidaritat i col·laboració a la infecció, ens preocupem per l'altre en un equip, equip, hauríem activament actuació dintre del nostre equip, fer-los saber que som els millors! Única elecció és correcte, que triem la riquesa que hauria estat millor, ens n'anem per infectar tots demà és una cosa bona, espero des del principi!! Què passava al meu voltant em sent molt profund, família, amics, la realitat de la societat moderna, les persones són així, la temptació de donar diners a la gent és massa gran, així que hem d'aprendre a comunicar-me millor i la millor comunicació només del cor i cor xerrada va ser un èxit! Per ser sincer, crec que ningú es negaran a vostè! L'èxit davant de nosaltres! Aprendre a tolerar, aprendre a perdonar, difícil aprendre, aprendre a pagar... Data no és ara!

Aquí és ric i seves generalitzacions de creació d'un equip de sis moviments, l'esperança pot ajudar a construir equip (perquè la riquesa ve donada la meva capacitat de gestió de centrar en màrqueting, així que la solució més aplicables a l'equip de màrqueting):

Mida ▶: assegurar-se que cada equip membre número és menys de 12 persones, per tal de controlar.

habilitats: assegurar-se que alguns membres de l'equip té les capacitats següents: coneixements tècnics, resolució de problemes i presa de decisions capacitat de poder, interpersonal.

paper: sobre la base de la teoria de gestió occidental, els membres d'equip millors tenen els següents nou caràcters (si la mida és petita, pot una persona té una varietat de rols): el creador, moderador, avaluadors, organitzadors, responsables, directors, mantenir, assessor i contacte.

▶ goal: basada en principis de intel LIGENT com per establir els objectius específics.

responsabilitats: aclarir les responsabilitats de cada membre de l'equip.

valoració: sistema de valoració d'acompliment de dissenyat pel teContacti amb nosaltres
Adreça: NO.21 Dongyi Road. Xian Shaanxi PRChina.
Telèfon: +86-29-85401274
 Enviar per fax:86-29-85401274
 Correu electrònic:sales@gsmagnetics.com
Shaanxi Gold-Stone Electronics Co, Ltd
Share: